Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Kubistische vouwdaken

Een lust voor het oog door hun strakke design

Kubistische vouwdaken

Kubistische vouwdaken zijn de ideale uitkomst voor iedereen die graag een strakke zonwering wil. Een goed vouwdak is robuust, zonder zijn elegantie te verliezen en kan tegen een stootje. Uiteraard moet een vouwdak u beschermen tegen te felle zon en een schaduwplek creëren, maar daarnaast is een vouwdak van kwaliteit ook bestand tegen wind en regen. Doordat u uw vouwdak meestal maar met een druk op de knop hoeft te bedienen, kunt u vlot en zonder veel moeite bepalen hoeveel zon of schaduw u tot uw beschikking hebt. Strakke lijnen en een excellente afwerking zorgen voor een luxe look-and-feel voor uw terras.

Kubistische vouwdaken voor elke buitenruimte

Of u nu een strakke of juist een weelderige tuin heeft, kubistische vouwdaken zijn altijd een goede keuze. Zij kunnen de bestaande kalmte van uw tuin benadrukken of juist zorgen voor een rustpunt in een meer onstuimige tuin. Door het weinige onderhoud en alle gemakken die uw pergola met vouwdak u biedt, kunt u meer tijd besteden aan ontspannen genieten van het buitenleven in uw tuin of uw terras. Wanneer u zoekt naar een kubistisch vouwdak, dat speciaal voor u samengesteld is, zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. We denken graag met u mee.

buitenleven-kubistische-vouwdaken-leiner-sunrain-q

Leiner Sunrain Q

De Leiner Sunrain Q heeft een tijdloos design, dat rust uitstraalt. Door zijn minimalistische uiterlijk past deze pergola met vouwdak in elke tuin.

Bekijk model

buitenleven-kubistische-vouwdaken-pergotenda-maestro

Pergotenda Maestro

Deze aluminium pergola is uniek in zijn soort, door het brede scala aan mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Bekijk model

Leiner Sunrain Q

De Leiner Sunrain Q heeft een tijdloos design, dat rust uitstraalt. Door zijn minimalistische uiterlijk past deze pergola met vouwdak in elke tuin. De Sunrain Q is een vrijstaande pergola. Hierdoor heeft u een extra recreatiemogelijkheid in uw tuin, waar u niet gehinderd wordt door zon of regen. Het is mogelijk meerdere vouwdaken naast elkaar te plaatsen, zodat u meer oppervlak naar wens kunt voorzien van schaduw of zonlicht.

Een vouwdak dat uw leven makkelijker maakt

Dit terrasvouwdak is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. U bent beschermd tegen de zon, met een beschermingsfactor 80, wanneer u het dak volledig horizontaal heeft uitgestuurd. Daarnaast is dit vouwdak 100% waterdicht en heeft het een aanpasbare hellingshoek, waardoor het water eenvoudig weg kan lopen, via de geïntegreerde waterafvoer. Wilt u graag windvrij onder uw vouwdak kunnen zitten? Dan kunt u de Leiner Sunrain Q uit laten breiden met windstabiele, verticale zonweringen. De bediening van uw Sunrain vouwdak is uiterst eenvoudig. De elektrische bediening is zowel met een afstandsbediening alsook met een smartphone of tablet te regelen.

We zetten voor u een aantal van de kenmerkende punten van de Leiner Sunrain Q nogmaals op een rij:

  • Tijdloos, minimalistisch design
  • Beschermingsfactor 80
  • 100% waterdicht
  • Aanpasbare hellingshoek
  • Eenvoudige bediening

Pergotenda Maestro

Een parel onder de kubistische vouwdaken is de Pergotenda Maestro. Deze aluminium pergola is uniek in zijn soort, door het brede scala aan mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Binnen een strak, luchtig design kunt u dus een pergola met vouwdak samenstellen dat precies bij uw wensen aansluit. U hebt de keuze deze pergola vrijstaand te laten plaatsen of als aanbouw, maar daar houden uw keuzes niet op. De Maestro is leverbaar in een groot kleurenspectrum en u kunt zelfs kiezen voor gebogen buizen. Dit geeft uw pergola een levendig charisma, zonder zijn rustige en verfijnde uiterlijk te verliezen. Het is ook mogelijk meerdere pergola’s naast elkaar te plaatsen, zonder verdubbeling van de kolommen. Hierdoor behoudt uw overkapping zijn lichte uitstraling.

Een pergola met een kenmerkende elegantie

De Pergotenda Maestro heeft zijn kenmerkende, strakke lijnen te danken zijn aan een kader dat maar 25 centimeter hoog is, met een 12 centimeter hoge inbouwgoot. De pergola heeft daardoor een zeer luchtige uitstraling, die zorgt voor een soepele overgang tussen het binnen- en buitenleven. De vrijstaande pergola’s worden daarbij met led-verlichting en geïntegreerde screens geleverd, dus u kunt in elk seizoen genieten van een comfortabele beleving van uw vrije tijd.

De Pergotenda Maestro is ongekend qua hoeveelheid opties. Een greep uit alle mogelijkheden en kenmerken:

  • Luchtig design
  • Aluminium frame
  • Zeer ruime keuzes qua kleur en opties
  • Geïntegreerde screens en led-verlichting
  • Lange garantie door jarenlange kennis en ervaring

"Geachte mijnheer de Haan, Vandaag zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd, het grote zonnescherm waarvan het doek is vervangen is weer opnieuw tot onze volledige tevredenheid aan de gevel gemonteerd. Wij willen langs deze weg u en uw medewerkers bedanken voor de nette afhandeling cq montage van de twee nieuwe markiezen en het nieuwe rolluik, ondanks het gegeven dat het vrijdag de dertiende was is alles naar wens verlopen."

Mw E. Broeders van Hoof

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.