Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Vrijstaande pergola: Corradi Pergotenda Maestro

Zeer flexibel model en in diverse configuraties beschikbaar

Vrijstaande pergola: Corradi Pergotenda Maestro

De aluminium pergola Pergotenda Maestro van Corradi is in talloze configuraties beschikbaar en daarom wellicht het meest flexibele model binnen de Pergotenda lijn van het bekende merk Corradi. U kunt deze vrijstaande pergola in allerlei kleuren, afmetingen en zelfs structuren bestellen. Zo is deze pergola bijvoorbeeld met een vouwdak of lamellendak beschikbaar. Door de keuze van aluminium als materiaal heeft deze pergola nauwelijks onderhoud nodig. Bovendien zijn er tal van bijkomende componenten voor dit model beschikbaar, waardoor u deze pergola helemaal kunt aanpassen aan uw eigen behoeften.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroomEen perfecte oplossing voor de horeca en de commerciële sector

Een bijzonder kenmerk van de Pergotenda Maestro is dat verschillende pergola’s met elkaar gecombineerd kunnen worden zonder verdubbeling van de kolommen. Zelfs grote oppervlaktes kunnen zo effectief en elegant overkapt worden. Uiteraard is ook een volledige afsluiting mogelijk, zodat uw klanten bij ieder weer van uw terras kunnen genieten. De Pergotenda Maestro vrijstaande pergola wordt inclusief ledverlichting en geïntegreerde screens geleverd.

Tijdloos strak en toch elegant

Het slechts 25 cm hoge kader en de 12 cm hoge inbouwgoot van Pergotenda Maestro zorgt voor zeer strakke lijnen. De luchtige, lange look van deze vrijstaande pergola zorgt voor de nodige continuïteit tussen binnen en buiten, vooral omdat u de kleuren helemaal kunt aanpassen aan de natuurlijke omgeving of juist uw binnenruimte.

Aluminium is licht en tegelijk sterk. Dit maakt van de Pergotenda Maestro een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke pergola. Zoals alle pergola’s van Corradi straalt ook deze pergola de innovatie en technologie uit. Na tientallen jaren ervaring heeft ook Corradi zelf zoveel vertrouwen in hun kunsten dat alle Corradi pergola’s met een volle en langdurige garantie geleverd worden. Neem contact met ons op en stel uw pergola helemaal volgens uw behoeftes en wensen samen.