Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Horeca oplossingen

Wilt u als horecaondernemer uw terras vaker en langer kunnen bezetten? Kies dan voor de zon- en regenwerende oplossingen van Saphira Markiezen.

Uw terras vaker en langer vol? Saphira Markiezen heeft voor u de oplossing.

Saphira Markiezen biedt verschillende oplossingen voor de horecaondernemer die graag het hele jaar door klanten wil kunnen trekken. Heeft u een terras en wilt u dat men daar zo vaak en zo lang mogelijk kan zitten, of het nu zomer is of winter? Dan is het tijd voor één van de zon- en regenwerende oplossingen die Saphira Markiezen voor u kan verzorgen. Er zijn veel verschillende producten en productcombinaties mogelijk. Welke u kiest, hangt bijvoorbeeld af van de ligging van uw horecagelegenheid en de grootte van het terras.

Hieronder klikt u gemakkelijk door naar de meest populaire horecaoplossingen.


saphira zonwering is sunrain en harol partner

sunrain terrasscherm

Sunrain terrasschem

Het unieke zon- én regenwerende terrasscherm. De oplossing voor elk weertype. Optimale bescherming tegen zon, harde wind en regen.

bekijk modellen

sunrain gastro

SUNRAIN GASTRO

Zon- en regenwering. Vrijstaand zowel "mobiel" als verankerd. Verkrijgbaar in extreem windstabiele uitvoering.

bekijk modellen

sunrain pergola vouwdak

SUNRAIN PERGOLA

Vooral voor grote terrassen. Extra bescherming tegen zon, harde wind en regen. Verkrijgbaar in extreem windstabiele uitvoering.

bekijk modellen

sunrain pergola vouwdak q

SUNRAIN Q

De Sunrain Q van Leiner biedt de optimale bescherming tegen hinderlijke zon, wind en regen. Ook meerdere installaties naast elkaar mogelijk.

bekijk modellen

jumbo terrasscherm

JUMBO TERRASSCHERM

Speciaal ontworpen voor grote oppervlakten. Maximaal 18 meter breed met een uitval van 5 meter.

bekijk modellen

zonwering beletteren

BELETTEREN

Maak indruk met reclame op uw zonwering. Zonwering met belettering draagt bij aan een zeer herkenbare gevel: een duidelijk herkenningspunt in de straat.

Lees meer

horeca markiezen

Horeca markiezen

Maak indruk met reclame op uw zonwering. Markiezen met belettering zijn zeer herkenbare: een duidelijk herkenningspunt in de omgeving.

bekijk modellen

Wij nemen alle zorg uit handen

We snappen echter dat u het als ondernemer vaak te druk heeft om uitgebreid de diepte in te gaan en uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Laat ons daarom gerust adviseren! Met onze kennis, jarenlange ervaring en het brede scala aan producten dat wij bieden, kunnen we op korte termijn al enkele oplossingen aan u voorstellen.

Hoe gaan wij te werk? Wanneer u een oplossing zoekt voor uw terras, kan er een adviseur van ons bij u langskomen om de huidige situatie te bekijken. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoe groot het terras is en welke karakteristieke eigenschappen het pand heeft. U wilt tenslotte wel zon- en regenwering die past bij de uitstraling van uw pand! Uiteraard bespreekt u met ons wat uw specifieke wensen zijn, en waar u naar op zoek bent als het gaat om stijlen en kleuren. Wij verzorgen dan een offerte op maat. Of het nu gaat om een pergola, een terrasscherm, zon- en regenwering, windschermen, markiezen of een combinatie: Saphira Markiezen biedt u een oplossing voor het totaalpakket. Neem gerust contact op als u vragen heeft, of laat ons weten dat u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen."Via deze mail wil ik onze tevredenheid laten merken. Van reactie op informatieaanvraag tot en met montage prima tevreden! Duidelijke informatie, goede adviezen, duidelijke afspraken en goed vastgelegd en installatiemedewerkers zijn niet alleen vakkundig maar werken bijzonder netjes en zorgvuldig!"

Gracicia Klees

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.