Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Activ’ Home rolluik voor een optimaal binnenklimaat

Rolluiken zijn enorm veelzijdig. Ze beschermen tegen de zon, zoals dat hoort bij zonwering, maar ze werken ook isolerend. In de winter houdt u het binnen behaaglijk warm, en in de zomer loopt de temperatuur binnen niet hinderlijk hoog op. Ook zijn rolluiken vaak beveiligd tegen optillen, waardoor u inbrekers goed afschrikt. Ze zullen niet zo snel proberen een huis met dichte rolluiken proberen in te gaan!

Natuurlijk is het ene rolluik het andere niet. In dit artikel vertellen we u graag meer over de Activ’ Home. Dit rolluik is ideaal als u wél de warmte buiten wil houden, maar niet wil inleveren op natuurlijk licht in huis.

Kantelbare lamellen met extra isolatie

Het Activ’ Home rolluik heeft kantelbare lamellen, die u in drie posities kunt plaatsen. Hierdoor bepaalt u helemaal zelf hoeveel natuurlijk licht u binnenlaat. De aluminium lamellen van de Activ’ Home zijn bovendien extra geïsoleerd, deels met schuim. Dat maakt het product uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, het hele jaar door. Door de Active’ Home te gebruiken, hoeft u uiteindelijk minder gebruik te maken van kunstmatige verwarming of verkoeling, waardoor uw energierekening tot een minimum beperkt blijft!

Rolluiken lawaaierig? Wij bewijzen het tegendeel!

Sommige mensen zijn bang dat rolluiken veel lawaai maken bij het open en dicht gaan. Gelukkig is dat zeker niet het geval bij de Activ’ Home. U profiteert daarbij namelijk van een geruisloze motor, zodat u nauwelijks merkt dat u uw rolluiken gebruikt. Daarnaast zijn de lamellen uiterst stabiel, waardoor u nooit last heeft van ‘geklapper’.

Altijd een rolluik dat past bij uw pand

Het Activ’ Home rolluik is bij Saphira Markiezen te bestellen in veertien aantrekkelijke, moderne standaardkleuren. Daarnaast zijn (tegen een meerprijs) ook alle andere RAL kleuren mogelijk, voor zowel de kast, de geleiders als de onderlat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of wilt u direct een persoonlijke offerte aanvragen voor het Activ’ Home rolluik? Neem dan gerust even contact op met Saphira Markiezen!

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen