Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering combineren? Geen probleem!

Als u een een veelzijdige woning heeft, met verschillende raampartijen, een serre en/of voor- of achtertuin, kunnen we ons voorstellen dat u ook te maken krijgt met verschillende wensen. In de tuin wilt u schaduw kunnen creëren, binnen wilt u zorgen voor een prettig leefklimaat… Bovendien moet uw zonwering er mooi uitzien, en echt een positieve invloed hebben op de uitstraling van uw huis. Gelukkig is er goed nieuws: er zijn verschillende soorten zonwering die heel goed met elkaar te combineren zijn, zodat alle gewenste resultaten worden behaald. In dit artikel geven we u enkele voorbeelden ter inspiratie, maar u mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

De markies en het terrasscherm

Een klassieke combinatie is die van de markies en het terrasscherm. U kunt zowel voor gewone terraszonwering kiezen als voor speciale zon- en regenwering. Zoals u op onderstaande foto ziet heeft u dan de charme van de markies, en de functionaliteit van terraszonwering. Voor een speels effect kunt u contrasterende kleuren kiezen, of een mix maken tussen effen en patroon, maar het is ook mogelijk om alles qua kleur volledig hetzelfde te bestellen.

Het voordeel van deze combinatie is dat u onder het terrasscherm prettig in de schaduw kunt zitten. Bij de markies is dit weer wat lastiger.

atix-solar-terras

Uitvalschermen met terrasscherm

Ook uitvalschermen zijn goed te combineren met een traditioneel terrasscherm of zon- en regenwering. U kiest dan voor de hogere ramen bijvoorbeeld de uitvalschermen, en beneden het terrasscherm zodat u aangenaam in de schaduw kunt zitten. Uitvalschermen houden fel zonlicht en hoge temperaturen buiten, zodat u binnen geen last heeft van extreme warmte. Handig als u regelmatig thuis werkt, en als uw werkkamer koel moet blijven!

atix-solar-terras

Terrasoverkapping met zipscreens

Voor de horeca hebben wij ook een goede combinatie: wat dacht u van de terrasoverkapping met zipscreens? Deze oplossing is ideaal voor uw gasten, omdat u beschutting creëert tegen wind, regen en hinderlijke zonnestralen. De zon krijgt nog voldoende ruimte om te schijnen, maar zorgt niet voor overlast. De zipscreens kunnen worden voorzien van een speciaal venster, voor extra bescherming. Dit vensterglas bestaat uit een stevig, doorzichtig PVC doek.

Wilt u weten welke zonwering-combinatie het beste past bij uw eigen pand? Of heeft u een vorm van zonwering, maar zoekt u een efficiënte en stijlvolle aanvulling? Vraag bij ons gerust om een vrijblijvende offerte!

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen