Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Welk type markies past bij u?

U bent eruit: u wilt graag markiezen laten monteren, zodat u een prettiger binnenklimaat kunt creëren in uw woning, winkel of horecagelegenheid. De vraag is dan: welke markiezen kiest u? Bij Saphira Markiezen kunt u namelijk terecht voor drie soorten, en het bepalen welke soort u nodig heeft kan misschien wat stof tot nadenken geven. In dit artikel leggen we per soort uit wat de kenmerken zijn en wanneer u deze het beste zou kunnen kiezen. Heeft u daarna nog vragen, stel ze dan gerust aan onze professionals!

Standaardmodel

Allereerst is er het standaardmodel markies. Dit type is eigenlijk in heel veel situaties een geschikte toepassing. Heeft u ramen die naar buiten draaien, dan kunnen die gewoon worden geopend. Hinderlijke zonnestralen worden buiten gehouden, en tegelijkertijd is de markies echt een verfraaiing van het exterieur. Een standaard markies heeft een grenen frame en een standaard Meranti ombouw. U kunt kiezen voor alle RAL-kleuren en ook voor het doek zelf valt er genoeg te kiezen: dat ziet u al snel op onze pagina over de doeksoorten. Kiest u een standaard markies, dan kunt u zelf bepalen of u deze liever handmatig of elektronisch bedient.


welk-type-markies1

Klapmodel

Heeft u een winkel met etalageramen aan de openbare weg, of een terras aan de achterkant van uw woning? Kortom: wilt u een markies waar mensen eenvoudig onder door kunnen lopen? Dan is het klapmodel wellicht iets voor u. Dit type heeft een special klapmechanisme, dat verder naar voren klapt als u de markies neerlaat. Het is dus geen probleem om onder de markies door te lopen wanneer deze is uitgeklapt. Dit maakt het klapmodel markies ook heel geschikt als zonwering boven openslaande deuren! Ook deze soort markies wordt geleverd met grenen frame en standaard Meranti ombouw. Zowel handmatige als elektrische bediening zijn mogelijk.


welk-type-markies2

Petmodel

Het petmodel markies is uitermate geschikt als u op zoek bent naar nét even iets anders dan een standaard markies. Het permodel loopt van de zijkant gezien trapsgewijs omhoog, wat echt zorgt voor een speels uiterlijk. Bovendien is dit model ook heel geschikt als reclamedragers: ideaal dus voor ondernemers met een winkel of horecagelegenheid! Natuurlijk zorgt deze markies ook bij een woning direct voor een bijzondere uitstraling. Kies de RAL-kleur die bij uw pand past en maak een keuze uit het ruime aanbod Dickson doekkleuren en dessins. Bepaal bovendien helemaal zelf of u de markies handmatig of elektronisch gaat bedienen. Bij Saphira Markiezen merken we dat steeds meer mensen kiezen voor het gemak van bedienen met een afstandsbediening. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan even contact met ons op.


welk-type-markies3

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen