Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Harol Solar screens zonwering

Deze screens werken volledig autonoom op zonne-energie.


Video

Harol Solar screens

De Harol Solar screens zijn een echte primeur binnen de wereld van zon- of zich werende screens. Deze Solar screens verlagen niet alleen uw energiefactuur door het feit dat ze zeer isolerend zijn, maar ook omdat ze het stroomnet van uw huis niet nodig hebben. De Harol Solar screens werken volledig autonoom op zonne-energie.

Offerte Aanvragen

Unieke screens helemaal aangepast aan uw woonruimte

De batterij van deze in Nederland nog unieke screens zit discreet verwerkt in de kast. De voorzet screens van Harol blijven op deze manier hun mooi en strak uiterlijk behouden. Verder heeft u de keuze uit verschillende kastmodellen en doeken, zodat u de Harol Solar screens helemaal kunt aanpassen aan uw huis. Of u nu uw bestaande huis een frisse look wilt geven of wellicht een nieuw huis aan het bouwen bent, met een keuze uit meer dan 300 kleuren en verschillende materialen voor het doek bieden de Harol Solar screens een uitkomst voor vrijwel iedereen.

Innovatieve kwaliteit van Harol

Het merk Harol staat bekend om haar innovatieve kwaliteit en dat is aan deze screens ook weer terug te zien. Niet alleen zijn deze autonoom op zonne-energie werkende screens erg innovatief, maar ze zijn ook perfect tot in alle details afgewerkt. De erg brede doeken zorgen ervoor dat er zelfs bij grote ramen geen lasnaad zichtbaar is. Een sterk zipsysteem zorgt voor langdurigheid van het product. Uw screendoek blijft er zo jarenlang strak en gespannen uitzien. De bediening is comfortabel en de Harol Solar screen kan ook volledig op uw home domotica worden aangesloten.

Meer dan zonwering alleen

Anders dan de naam doet vermoeden, kan een Harol Solar screen veel meer dan zonwering alleen. De screens van Harol hebben een bewezen isolerende werking en houden tocht en insecten tegen. Door het zicht naar binnen te belemmeren hebben deze screens zelfs een inbraakwerende werking. Na het installeren van een Harol Solar screen kunt u zich niet meer voorstellen hoe u van tevoren zonder kon.

Het vakmanschap van Saphira Markiezen

Bij Saphira Markiezen zijn wij specialist als het gaat om zon- of regenwering en markiezen. Wij staan u graag te woord en helpen u om de juiste oplossing voor uw huis te vinden. Onze vakkundige specialisten komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Plus & Minpunten

  • + Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • + Extra lichtwerend door het ritssysteem.
  • + Windvast in iedere positie. Geen Klapperende doeken.
  • + 7 jaar garantie op het ritssysteem.
  • + 100% insectenwerend bij naar binnen draaiende ramen.
  • + Bediening standaard met Somfy motor.
  • + Standaard Ral kleuren: Blank aluminium, Ral 9001, Ral 9010 en Ral 7016.

  • - Bediening alleen elektrisch te verkrijgen

De bediening van uw screens, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw zonnescreen heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw screen zonwering automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw zonnescherm ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van uw screen zijn standaard beschikbaar in blank aluminium, Ral 9001 crème/wit, Ral 9010 wit of Ral 7016 antracietgrijs.

Blank aluminium

Ral 9001 creme/wit

Ral 9010 wit

Ral 7016 antracietgrijs

Doeken

Hieronder vindt u de best verkochte doekkleuren.Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina

Grijs/zwart

Wit

Zand/wit

Parel/wit

Parel/grijs

Vlas/wit

Technische informatie

Maatvoering Solidscreens

Windvaste Solidscreens zijn verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

300 cm breed x 300 cm hoog


Kastmaat: 95 x 95 mm
Minimale breedtemaat: 800 mm

Brochure

screens

Brochure Screens

Solidscreen windtunnel test


Technische tekening