Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Screens

Welke screen past bij u? Onze screens zijn er in 3 modellen. Bekijk ze hieronder.

screens solid

Harol Solar screens

Deze screens werken volledig autonoom op zonne-energie.
In elke positie strak doek met zicht naar buiten
Ook uitermate geschikt ter afsluiting van uw veranda of terrasoverkapping

Max. 300x300 cm

Bekijk model

zip screen

Harol screens

Zeer windvaste screen zonwering
In elke positie strak doek met zicht naar buiten
Uitermate geschikt voor grote of hoger gelegen ramen

Max. 600x600 cm

Bekijk model

Screen zonwering is zo efficiënt en functioneel dat ze een voorbeeld zijn voor elke zonwering. Ze zijn ontworpen om de warmte buiten te houden en ze gaan jaren mee. Bovendien neemt een screen bijna geen ruimte in. Je ziet screens niet alleen, je ervaart ze.

Op maat gemaakt, voor elke situatie en ruimte

Heeft uw woning overal even grote ramen en dienen alle ruimtes voor hetzelfde doeleinde? Nee? Dat dachten we al. Daarom hebben we voor elke situatie en ruimte een screen op maat, zelfs voor zeer grote ramen en hoogtes. Een belangrijk voordeel is dat screens het gehele glasoppervlak afdekken tegen inval van hinderlijk licht en ze voorkomen dat het binnenshuis te warm wordt.

Screens zijn voorzien van glasvezeldoek dat licht doorlaat en zo een opgesloten gevoel voorkomt. Inkijk van buiten is overdag onmogelijk, maar u kunt wel van binnen naar buiten kijken.

Screens bieden tal van voordelen

Screens houden niet enkel uw huis koel en beschermen uw interieur tegen zonnestraling, maar nemen bovendien nauwelijks ruimte in. Enkele screens hebben zelfs een ritssysteem, waarmee het doek gefixeerd kan worden aan de geleiders. Uw screen wordt daarmee veel windbestendiger en kan niet klapperen. Ook de bediening biedt meerdere opties van handmatige bediening tot een geautomatiseerd systeem met bediening door uw smartphone of tablet.

U kunt het ook gewoon simpel houden met onze standaard screen, het eenvoudige en doeltreffende model onder onze screens. Dit model is zeer gunstig geprijsd en u kunt kiezen uit een uitgebreid scala van doekkleuren.

Saphira Markiezen: uw kwaliteitsgarantie voor screens

Voor de screens bieden we duidelijke prijzen zonder verrassingen. Wij hebben een ongeëvenaarde productkennis en bieden 5 jaar garantie op alle screens.

Wij kunnen van tevoren vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden te bekijken. Neem gerust contact met ons op en geef uw wensen aan. Wij sturen u graag een offerte op maat.

Screens van Saphira, de zonwerende oplossing voor elke ruimte.

"Snel geholpen, vriendelijk personeel en zeer mooi nieuwe doeken geplaatst voor onze bestaande zonneschermen! "

Van den Berg

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.