Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Harol screens Zonwering

Harol screens bieden alles wat u van goede screens verwacht.


Video

Harol screens

Als u op zoek bent naar screens voor uw huis, dan kunt u erop vertrouwen dat de Harol screens aan al uw verwachtingen en benodigdheden zullen voldoen. Met een maximale breedte van 6 meter en een maximale oppervlakte van 18 m2 zijn deze screens geschikt voor vrijwel ieder raam of huis. Door de enorme keuze aan kleuren weten wij alvast zeker dat de Harol screens ook prachtig staan bij uw ramen. U kunt kiezen tussen twee keurig afgewerkte kastmodellen en een ruime collectie aan screendoeken.

Offerte Aanvragen

Volledig verduisterend of juist zeer lichtdoorlatend

De redenen waarom mensen een screen willen installeren zijn divers. Zonwering, insectenwering of privacy zijn maar enkele voorbeelden. Door het juiste doekmateriaal te kiezen, kunt u zorgen voor een zeer lichtdoorlatend doek of juist een heel verduisterend doek. Door de discreet voor het raam geplaatste kast hebben beide opties een goed isolerende werking. Ieder doek houdt ook vanzelfsprekend insecten tegen.

De gekende kwaliteit van Harol: 100% maatwerk

Of het nu om screens gaat, rolluiken of terrasschermen, de kwaliteit van de productielijnen van Harol is onbetwist. De Harol screens zijn windbestendig tot windstoten van 140 km per uur en voorzien van een heel robuust zipsysteem, zodat de doeken er langdurig mooi strak en gespannen uitzien. Maar ook aan de nieuwste technologie is gedacht. De Harol screens kunnen handmatig of automatisch bediend worden met uw smartphone of tablet. U kunt ze zelf aansluiten aan uw home domotica. Dit maakt de screens niet alleen mooi en duurzaam, maar ook uiterst comfortabel om te bedienen.

Kies voor de expertise van Saphira Markiezen

Voor zon- of regenwering, screens en markiezen zijn wij hoe dan ook de specialist in Nederland. Ook voor de Harol screens bieden wij ons bekend service model van een vrijblijvende afspraak bij uw thuis om de mogelijkheden te bekijken en u juist te kunnen informeren. U mag bij ons altijd een offerte met duidelijke prijzen verwachten en omdat wij zo overtuigd zijn van onze producten, bieden wij altijd 5 jaar garantie. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor screens bij u thuis zijn of wilt u een offerte laten opmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plus & Minpunten

 • + Diverse montagemogelijkheden
 • + Zeer grote maatvoering mogelijk
 • + Extra lichtwerend door het ritssysteem.
 • + Windvast in iedere positie. Geen Klapperende doeken.
 • + 7 jaar garantie op het ritssysteem.
 • + 100% insectenwerend bij naar binnen draaiende ramen.
 • + Bediening standaard met Somfy motor.
 • + Standaard Ral kleuren: Blank aluminium, Ral 9001, Ral 9010 en Ral 7016.
 • + Optioneel verkrijgbaar met 100% verduisterend doek.

 • - Verduisterend doek beperkte oplage van kleuren
 • - Bediening alleen elektrisch te verkrijgen

De bediening van uw screens, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw zonnescreen heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw screen zonwering automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw zonnescherm ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van uw screen zijn standaard beschikbaar in blank aluminium, Ral 9001 crème/wit of Ral 9010 wit.

Blank aluminium

Ral 9001 creme/wit

Ral 9010 wit

Ral7016 antracietgrijs

Doeken

Hieronder vindt u de best verkochte doekkleuren.Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina.

Grijs/zwart

Wit

Zand/wit

Parel/wit

Parel/grijs

Vlas/wit

Technische informatie

Maatvoering Zipscreen

Windvaste Zipscreens zijn verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

Max. 600 cm breed x 600 cm hoog


Afhankelijk van de breedte en hoogte van de screen zijn de volgende kastmaten leverbaar;

85mm x 85mm | 95mm x 95mm | 105mm x 105mm | 125mm x 125mm | 150mm x 150mm


Bij contramontage of montage in uw veranda of terrasoverkapping is er een gesloten zijgeleider verkrijgbaar. Hierbij kijkt u niet tegen een lelijke achterzijde aan.

Zipscreen met een speciaal systeem

Zipscreen windtunnel test


Technische tekening