Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Terrasscherm Markilux 1710

Schoonheid ligt hem vaak in de eenvoud. Zo ook bij dit Markilux 1710 terrasscherm.

terrasscherm markilux-1710 1
terrasscherm markilux-1710 2
terrasscherm markilux-1710 3
terrasscherm markilux-1710 4
playbutton
Video

Terrasscherm Markilux 1710

De Markilux 1710 is een kwalitatief hoogwaardig terrasscherm kenmerkend is door zijn eenvoudige design. Bij dit terrasscherm worden de technische onderdelen niet verstopt in de kast. De draagbuis ligt na sluiting mooi tegen de kast aan. Zowel de kast als de draagbuis hebben een mooie ronde vorm, wat van de Markilux 1710 een eenvoudig, maar bijzonder mooi en vooral ook tijdloos terrasscherm maakt.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroom


Geschikt voor zowel kleine als grotere terrassen

De Markilux 1710 is bijzonder flexibel en kan voor kleinere en grotere terrassen het optimale terrasscherm zijn. Zo kan de stretch-versie van dit terrasscherm ingezet worden als smal scherm voor bijvoorbeeld kleinere balkons of een nis. Dankzij de twee kruisende knikarmen van deze versie blijft de uitvaldiepte zoals bij de standaardversie 3,5 meter. De standaardversie kan op middelmatige terrassen en balkons van een maximale breedte van 7 meter worden aangebracht. Dit maakt van de Markilux 1710 een zeer flexibel inzetbaar terrasscherm.

De duurzame innovatie van Markilux

Het eenvoudige design van de Markilux 1710 doet geen afbreuk aan de voor Markilux gekende technische innovaties. De hoge kwaliteit van gebruikte materialen en de bionische knikarmen maken dit terrasscherm erg duurzaam en stevig. Zo zijn de knikarmen bijvoorbeeld voorzien van de door Markilux uitgevonden bionische pees. Deze op de natuur geïnspireerde techniek zorgt voor een verminderde wrijving tijdens de beweging van de knikarmen, waardoor dit terrasscherm tijdens de bediening nauwelijks geluid maakt en met meer dan 50.000 bewegingen erg lang meegaat.

Pas de Markilux 1710 aan uw behoeftes en smaak aan

Dit terrasscherm is niet alleen heel flexibel inzetbaar, maar kan ook helemaal volgens uw behoeftes en smaak aangepast worden. En dan hebben we het niet over het ontelbaar aantal kleuren van het doek. De in de kleur van het doek meegeleverde zijkappen van de draagbalk kunt u bijvoorbeeld zonder meerkosten laten vervangen door opvallende en mooi glanzende chroomkappen. Een motor met afstandsbediening en eventueel ook een zon- of windsensor verhogen het bedieningscomfort. De Markilux 1710 kan ook uitgerust worden met een volant tegen een laagstaande zon of gekoppeld worden met een tweede scherm, waardoor dit scherm ook voor grotere terrassen geschikt is.

Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis of in uw horecazaak langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Plus & Minpunten

  • + Uniek klassiek design
  • + Volledig gesloten cassette
  • + Uitvalarmen voorzien van Bionische pees
  • + Keus uit een uitgebreid scala van doekkleuren, patronen en dessins
  • + Optioneel verkrijgbaar als stretch uitvoering (weinig breedte – toch grote uitval)
  • + Optioneel met glanzende chroomelementen

Bekijk de brochure voor alle (technische) informatie over dit terrasscherm.

Markilux 1710 brochure

De bediening van uw terrasscherm, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw zonnescherm heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw knikarmscherm automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw zonnescherm ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


somfy logo

Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van uw zonnescherm zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren zonder toeslag, glanzend, mat of structuur. Onderstaand de meest verkochte kleuren.

Ral 9010

Ral 9010

Ral 9001

Ral 9001

Ral 7016 structuurlak

Ral 7016 structuurlak

Sepia structuurlak

Sepia structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Doeksoorten terrasschermen

Hieronder vindt u de best verkochte doekkleuren. Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina

groen/creme

groen/creme

oker/creme

oker/creme

antraciet/creme

antraciet/creme

marine/creme

marine/creme

uni antraciet

uni antraciet

uni taupe

uni taupe