Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Terrasschermen

Welk terrasscherm past bij u? Kies uit 5 modellen!

terasscherm praia

Terrasscherm Harol Praia

De Harol Praia is een mooi terrasscherm met een ronde kast en een open systeem.

Max. 700x400 - optioneel vario-volant

Bekijk model

terasscherm lux

Terrasscherm Harol Lux

De Harol Lux is een kwalitatief hoogstaand terrasscherm met een strak design.

Max. 700x400 - vierkant design

Bekijk model

terasscherm cadiz

Terrasscherm Harol Cadiz

De Harol Cadiz is een uniek terrasscherm dat geschikt is voor grote terrasoppervlakten.

Max. 700x400 - optioneel met vario-volant

Bekijk model

terasscherm bx270

Terrasscherm Harol BX270

Het stevige en fraai uitziende terrasscherm Harol BX270 is inzetbaar op grote terrassen thuis of in de horeca.

Bekijk model

terasscherm tucan

Terrasscherm Harol Tucan

De Harol Tucan is een innovatief terrasscherm met een klassiek design.


Bekijk model

terasscherm markilux-1710

Terrasscherm Markilux 1710

De Markilux 1710 is een kwalitatief hoogwaardig terrasscherm kenmerkend is door zijn eenvoudige design.

Bekijk model

terasscherm jumbo

Terrasscherm Jumbo

Zonnescherm met telescooparmen
Extra stevig en stabiel
Volledig gesloten cassette
Max. 1800cm breed x 500cm uitval

Bekijk model

Er zijn veel keuzes te maken wanneer u op zoek bent naar een terrasscherm. U kunt het scherm volledig aanpassen naar uw eigen smaak.

Terrasschermen op maat

U kunt kiezen uit een ruime keuze in breedtes en uitvallen, die elk een eigen sfeer met zich meebrengen. Door de horizontale constructie van een terrasscherm behoudt u het zicht naar buiten en kunt u zich vrij bewegen onder het scherm. U kunt de terrasschermen ook gemakkelijk met een terrasverwarming en/of terrasverlichting combineren. Zo kunt u ook 's avonds van de ultieme sfeer op uw terras genieten. Bij de schermen kunt u bovendien kiezen uit verschillende doekdessins en diverse bedieningsopties. Zo zijn er bijvoorbeeld volledig geautomatiseerde terrasschermen te krijgen, waardoor u ze zelfs niet met de hand hoeft te bedienen.

De oplossing voor een comfortabel en sfeervol terras

Het instapmodel Terrasscherm Harol Praia biedt kwalitatief goede materialen en een eigentijds design aan tegen een zeer betaalbare prijs. Maar ook het terrasscherm Lux of Cadiz, beide met een volledig gesloten cassette, kunnen de ideale oplossing voor u zijn. Voor intensief gebruik zoals bijvoorbeeld in de horeca, bieden wij tevens de juiste zonwering, zoals terrasschermen met staanders of de Harol BX270 voor zeer grote breedtes.

Saphira Markiezen: terrasschermen van absolute topkwaliteit

Wij hebben een uitstekende productkennis en geven u dan ook graag een volledig gratis advies. Onze medewerkers hebben allemaal een passie voor onze producten en volgen opleidingen om met de nieuwste technische en ontwerp gerelateerde vooruitgangen mee te gaan. Aangezien wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze terrasschermen, geven wij altijd 5 jaar garantie op onze terrasschermen.

Breng een bezoek aan onze showroom

Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u al onze modellen bekijken, onder begeleiding van onze deskundige vakmensen. Mocht een bezoek aan onze showroom niet mogelijk zijn, dan komen we graag bij u langs voor advies op maat.

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u tegen een betaalbare prijs de juiste oplossing kunnen leveren met een zeer hoog kwaliteitsniveau.

"Geachte mijnheer de Haan, Vandaag zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd, het grote zonnescherm waarvan het doek is vervangen is weer opnieuw tot onze volledige tevredenheid aan de gevel gemonteerd. Wij willen langs deze weg u en uw medewerkers bedanken voor de nette afhandeling cq montage van de twee nieuwe markiezen en het nieuwe rolluik, ondanks het gegeven dat het vrijdag de dertiende was is alles naar wens verlopen."

Mw E. Broeders van Hoof

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.