Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Terrasscherm Harol Tucan

De Harol Tucan is een innovatief terrasscherm met een klassiek design.

terrasscherm tucan 1
terrasscherm tucan 2
terrasscherm tucan 3
terrasscherm tucan 4
playbutton
Video

Terrasscherm Harol Tucan

Als u investeert in een zonnescherm voor uw terras, dan wilt u een duurzaam terrasscherm dat lang mee gaat en gemakkelijk te bedienen is. U wilt dat uw terrasscherm mooi past bij uw terras, of dat het scherm uw terras zelfs een beetje opfleurt. Voor al deze zaken kan het Harol Tucan terrasscherm zorgen.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroom


100% maatwerk om aan al uw wensen te voldoen

De Harol Tucan wordt door onze partner 100% op maat voor uw gemaakt. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf de kastafwerking. Wilt u een halfopen kast of een gesloten kast, om het doek beter tegen de verschillende weersomstandigheden te beschutten? Zit u graag ‘s avonds buiten, dan is de optie van een dimbare ledverlichting wellicht iets voor u. Deze laat u niet alleen van sfeervolle avonden op uw terras genieten, maar is ook nog extra energiezuinig. Verder heeft u de keuze uit meer dan 180 verschillende kleuren en kleurpatronen. Daar zit zeker iets bij wat perfect bij uw terras past. Ook qua grootte is er veel mogelijk. U kunt kiezen voor terrasschermen tot een breedte van 5,5 meter en een maximale uitval tot drie meter. Zelfs over de hellingsgraad van het doek kunt u beslissen.

De uitstekende kwaliteit van Harol

Met Harol heeft Saphira Markiezen een kwalitatief hoogstaand en bekend merk in huis gehaald. Het Harol Tucan terrasscherm is hier een goed voorbeeld van. Dit terrasscherm is namelijk uit de beste materialen samengesteld. Denk aan het lichte, maar wel extra stevige aluminium voor de kast of het roestvrij staal om uw zon- en terrasscherm te bevestigen. De doeken houden niet alleen de zon en de schadelijke uv-straling tegen, maar zijn bovendien geluiddempend en waterafstotend. Vóór levering worden de doeken vuil- en rotwerend behandeld. En als het doek dan toch ooit aan vervanging toe is, dan kan dit zonder in een nieuw terrasscherm systeem te moeten investeren. De doeken kunnen namelijk op een eenvoudige manier worden vervangen.

De laatste technische snufjes

Zo klassiek de Harol Tucan er ook van buiten uitziet, zo innovatief en technologisch gevorderd is hij van binnen. Denk aan de geïntegreerde dimbare ledverlichting, verwarming of de sensor voor zon en wind. De bediening kan handmatig, maar u kunt uw Harol Tucan ook perfect aan uw home domotica aansluiten of met een afstandsbediening, smartphone of tablet bedienen. Dit alles maakt de Harol Tucan een bijzonder comfortabel scherm voor uw terras.

Wilt u weten of de Harol Tucan ook geschikt is voor uw woning of heeft u nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken.


Plus & Minpunten

  • + Afgerond design
  • + Zowel muur- als plafondmontage mogelijk
  • + Volledig gesloten cassette
  • + Cassette in alle ral-kleuren verkrijgbaar zonder toeslag
  • + Keus uit een uitgebreid scala van doekkleuren, patronen en dessins
  • + Optioneel LED verlichting in de uitvalarmen

  • - Max. breedte 550cm

De bediening van uw terrasscherm, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw zonnescherm heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw knikarmscherm automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw zonnescherm ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


somfy logo

Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van uw zonnescherm zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren zonder toeslag, glanzend, mat of structuur. Onderstaand de meest verkochte kleuren.

Ral 9010

Ral 9010

Ral 9001

Ral 9001

Ral 7016 structuurlak

Ral 7016 structuurlak

Sepia structuurlak

Sepia structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Doeksoorten terrasschermen

Hieronder vindt u de best verkochte doekkleuren. Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina

groen/creme

groen/creme

oker/creme

oker/creme

antraciet/creme

antraciet/creme

marine/creme

marine/creme

uni antraciet

uni antraciet

uni taupe

uni taupe