Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Vrijstaande zonwering Rozendael

Geniet het hele jaar door van uw tuin. De vrijstaande zonwering kan overal geplaatst worden.

Vrijstaande zonwering Rozendael

De vrijstaande zonwering Rozendael is een unieke vrijstaande zonwering dat een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht.

Deze vrijstaande zonwering is daarmee ideaal voor het dakterras of plaatsen achterin de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor horecagelegenheden of (school-)pleinen.

Offerte Aanvragen

Omschrijving

De Rozendael is te gebruiken als volledig horizontale zonwering. Dankzij een speciaal ontwikkeld systeem kunt u met één druk op de knop de hellingshoek van het doek traploos verstellen. Door de ontstane hellingshoek is de Rozendael ook bij een laag staande zon de perfecte zonwering en draagt het bij aan de afwatering indien het regent.

Extra comfort
Als extra bescherming tegen de zonnestralen die uit verschillende richtingen komen, kan de Rozendael worden uitgebreid met een SolidScreen. Zoals bij gewone screens weert deze screen de zon, maar kan men er nog doorheen kijken. De SolidScreen heeft als bijkomend voordeel dat het een stormvast scherm is dat in het frame wordt gefixeerd, zodat het als windscherm dienst kan doen. Zowel de SolidScreen als de Rozendael zijn elektrisch te bedienen.

Plus & Minpunten

  • + Kan overal geplaatst worden
  • + Het hele jaar door genieten van uw terras
  • + Optimaal te personaliseren
  • + Creëren sfeer en schaduw op uw terras
  • + Beschermen tegen schadelijke UV-straling
  • + Waterdicht doek

De bediening van uw vrijstaande zonwering

Voor de bediening van uw vrijstaande zonwering Rozendael heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening, een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw vrijstaande zonwering automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw serre zonwering ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


Kleurkeuze aluminium

De Rozendael is vstandaard verkrijgbaar in twee verschillende lakkleuren; wit (RAL 9010) en antraciet structuurlak (RAL 7016). Dankzij de structuurlak is het product beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ral 9010

Ral 7016

Natuurlijk kan de Rozendael in elke gewenste Ral-kleur worden gemoffeld (meerprijs).

Doeksoorten

Naast het gewone zonweringdoek is de Rozendael ook met regenwerend doek uit te voeren zodat men er tijdens een bui onder kan blijven zitten. Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina


groen/creme

oker/creme

antraciet/creme

marine/creme

uni antraciet

uni taupe

Technische informatie

Slim ontwerp

Het ontwerp is bijzonder gebruiksvriendelijk en vraagt weinig onderhoud. Het solide frame is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Speciaal ontworpen koppelstukken zorgen voor een stabiel geheel. Tevens zorgen deze ervoor dat er van buitenaf geen bouten en moeren zichtbaar zijn.

Met een druk op de knop verdwijnt het zonweringdoek in de aluminium behuizing en behoeft geen verdere bescherming tegen weersinvloeden of misbruik door derden.

Bediening

De Rozendael is alleen elektrisch te verkrijgen met een afstandsbediening eventueel aangevuld door een zon- en windautomaat voor optimaal gemak. In het systeem zitten 2 motoren;

  • 1 motor, die in de oprolbuis zit, zorgt ervoor dat het horizontale doek wordt opgerold.
  • 1 motor zorgt ervoor dat de voorzijde zich naar beneden en weer omhoog beweegt.


Maatvoering

Op zichzelf staand heeft de Rozendael een maximale afmeting van 600 cm x 400 cm x 300 cm (breedte x diepte x hoogte).

Binnen deze maten zijn praktisch alle (ook ongelijke) maatvoeringen mogelijk. Voor nog meer schaduw kan de Rozendael oneindig aan elkaar worden gekoppeld.Technische tekeningTechnnische animatie

Werking Rozendael