Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Vrijstaande zonwering

Een vrijstaande zonwering kan zonder aangrenzende muur geplaatst worden en kunt u dus op iedere gewenste plek in uw tuin of erf plaatsen.

terrasoverkapping

Rozendael

Een unieke vrijstaande zonwering dat een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden.

Bekijk model

vrijstaande zonwering

Twins

Creëert een ruime hoeveelheid schaduw en comfort op terrassen, zowel thuis als in de horeca.

Bekijk model

Een vrijstaande zonwering is ideaal voor plaatsen waar geen achterliggende gevel aanwezig is. De op zichzelf staande zonwering kan overal geplaatst worden en is daarmee zeer breed inzetbaar.

Het hele jaar door genieten van uw tuin of terras

Met een vrijstaande zonwering kunt u gedurende het hele jaar buiten zitten en genieten van uw tuin of terras. Om deze reden zijn vrijstaande zonweringen van Saphira zowel voor particulieren als voor horecagelegenheden een ideale oplossing.

Zo heeft de vrijstaande zonwering Rozendael een geweldig design gecombineerd met ongekende toepassingsmogelijkheden zoals een dakterras, uw achtertuin of als zonwering bij horecagelegenheden.

Een vrijstaande zonwering kan dus werkelijk overal ingezet worden . Het model Twins bijvoorbeeld is niet alleen functioneel en mooi van design, maar weet op elk terras een gezellige sfeer te creëren. Indien u dit model wilt kopen voor uw horecazaak, kunt u gebruikmaken van een oplossing, die nóg meer schaduw oplevert. Zo kan dit model met een maximaal schaduwoppervlak van maar liefst 60 m2 geïnstalleerd worden. Niet enkel voor horecatoepassingen, maar ook op speelplaatsen bij scholen of kinderdagverblijven kan de Twins dus een perfecte vorm van bescherming bieden tegen de zon.

Bij zon of bij regen

Als extra bescherming tegen de zonnestralen die uit verschillende richtingen komen, kan de Rozendael uitgebreid worden met een SolidScreen. Deze screen weert niet enkel de zon, maar men kan er ook doorheen kijken. Een bijkomend voordeel van de SolidScreen is dat het een stormvast scherm is, waardoor het zelfs als windscherm gebruikt kan worden. Door de hellingshoek van het scherm te vergroten, biedt het model Rozendael ook zonwering voor een laagstaande zon aan. Bij regen kan door het vergroten van de hellingshoek ook de afwatering verbeterd worden.

Voor het model Twins of TwinsXL bieden wij een waterdicht doek. Met de vrijstaande zonwering van Saphira Markiezen kunt u echt het hele jaar door genieten van uw tuin of terras. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

"Zeer correct personeel. Komt afspraken na. Ouderwetse service waar menigeen een voorbeeld aan kan nemen."

Streefland

Verantwoordelijkheid die verder reikt dan alleen een mooie en degelijke zonwering

Op 3 maart 2013 werd in alle EU-lidstaten de European Timber Regulation (EUTR), of ‘Europese houtverordening’ toegepast. Deze nieuwe wetgeving is erop gericht om illegaal hout van de Europese markt te weren.

Natuurlijk voldoet iedere markies van Saphira Markiezen aan de legaliteitseisen van EUTR en bieden wij u volledige garantie op de legale herkomst van onze markies zonwering.