Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Vrijstaande zonwering Twins

Geniet het hele jaar door van uw tuin. De vrijstaande zonwering kan overal geplaatst worden.

Vrijstaande zonwering Twins

Ligt uw terras niet tegen uw woning aan of is de gevel van uw woning niet geschikt om een zonnescherm te laten monteren?

Uw oplossing is de Twins, niet alleen functioneel en fraai vormgegeven, maar hij weet op elk terras een gezellige sfeer te creëren.

Ook voor horecagelegenheden en sportclubs is de Twins een fraaie oplossing tegen de felle zonnestralen.

Offerte Aanvragen

Omschrijving

De Twins vrijstaande zonwering creëert een ruime hoeveelheid schaduw en comfort op terrassen, zowel thuis als in de horeca. Daarnaast biedt de Twins ook een perfecte vorm van bescherming tegen de zon op speelplaatsen bij bijvoorbeeld scholen of kinderdagverblijven.

Voor bijvoorbeeld horecatoepassingen is er een oplossing bedacht die nóg meer schaduw oplevert. Door de techniek van de Piazzola® te combineren met het beproefde concept van de vrijstaande Twins® is de Twins® XXL ontstaan, een installatie met een maximaal schaduwoppervlak van maar liefst 60 m2.

Plus & Minpunten

  • + Kan overal geplaatst worden
  • + Het hele jaar door genieten van uw terras
  • + Optimaal te personaliseren
  • + Creëren sfeer en schaduw op uw terras
  • + Beschermen tegen schadelijke UV-straling
  • + Waterdicht doek

De bediening van uw vrijstaande zonwering

Voor de bediening van uw vrijstaande zonwering Twins heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening, een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw vrijstaande zonwering automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw serre zonwering ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


Kleurkeuze aluminium

De Twins en Twins XL is standaard verkrijgbaar in twee verschillende lakkleuren; wit (RAL 9010) en antraciet structuurlak (RAL 7016). Dankzij de structuurlak is het product beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ral 9010

Ral 7016

Natuurlijk kan de Twins of Twins XL in elke gewenste Ral-kleur worden gemoffeld (meerprijs).

Doeksoorten

Naast het gewone zonweringdoek is de Twins of Twins XL ook met regenwerend doek uit te voeren zodat men er tijdens een bui onder kan blijven zitten. Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina


groen/creme

oker/creme

antraciet/creme

marine/creme

uni antraciet

uni taupe

Technische informatie

De Twins heeft een kap met twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts één bediening nodig om beide zijden tegelijkertijd in of uit te draaien. De Twins kan handmatig worden bediend middels een oogwindwerk met slingerstang of elektrisch met behulp van een motor, eventueel in combinatie met een afstandsbediening.

De kap en de knikarmen worden gemonteerd op een draagbuis. Het totale systeem wordt door twee staanders gedragen. Deze staanders zijn voorzien van een aangelaste voet. Het is de bedoeling dat deze voet op een betonnen voet in de grond verankerd wordt. Op deze manier ontstaat een zeer stabiel systeem, wat toch demontabel blijft waardoor de Twins in de wintermaanden kan worden opgeborgen.Maatvoering

Twins
De Twins is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en een uitval van maximaal 2x 3 meter uitval. Hiermee creëert u een aangenaam koele plek van maximaal 36 m2. (6 x 6m)

Max. hoogte staanders; 270 cm hoog

Afmeting betonnen voet, minimaal 140x70x40 cm (lxbxh). Dit om een stevige en stabiele verankering te garanderen.

Twins XL
De Twins XL kan tot maximaal 6 meter breed en een uitval van 2 x 5 meter dit brengt het totale schaduwoppervlak op 60 m2. Tevens kunnen de staanders hoger dan bij Twins, ze gaat tot 4 meter.

Max. hoogte staanders; 400 cm hoog

Afmeting betonnen voet, minimaal 140x70x40 cm (lxbxh). Dit om een stevige en stabiele verankering te garanderen.

Brochure


Brochure TwinsTechnische tekening