Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Screens, niet alleen zonwering

Heeft u altijd gedacht dat screens alleen als zonwering gebruikt werden? Dan zat u daar deels goed. Screens hebben namelijk een hele hoop andere voordelen! In dit blogartikel vertellen wij u hier meer over.

Waarom zo populair?

Screens zien we in steeds meer woningen en bedrijfspanden voorbij komen. Dat is niet voor niks, want een screen heeft heel veel fijne voordelen. Ze zijn zo populair omdat ze niet alleen goed zijn tegen zonbescherming, maar ook omdat ze een stukje privacy genereren bij u thuis. Je hebt de mogelijkheid om naar buiten te kijken, maar pottenkijkers hebben geen schijn van kans. Daarnaast is onze Soliscreen zonwering ideaal voor elk weertype. Dit type is namelijk windvast, waardoor u geen klapperend doek voor het raam heeft hangen. Als u een extra lichtwerende zonwering wilt, dan is de Zipscreen wat voor u. Door het ritssysteem werkt deze zonwering extra lichtwerend.


screens-niet-alleen-zonewering1

Aanpasbare keuzes

In ons assortiment heeft u keuze uit verschillende screens. Elke screen is leverbaar in uw gewenste maten. Zo sluiten ze altijd perfect aan op uw kozijn. Daarnaast heeft elke screen zijn eigen kleurkeuze in aluminium en doeken.


screens-niet-alleen-zonewering2

Screens bedienen

Alle screens zijn elektrisch en draadloos te bedienen dankzij Somfy. Dankzij de Tahoma interface van Somfy zijn uw screens makkelijk te bedienen via uw telefoon, laptop of tablet. Somfy geeft u de mogelijkheid om vooraf de tijden automatisch in te stellen. Zo kunt u de werking van uw zonwering perfect op uzelf af te stemmen. De Standaard screen heeft ook de mogelijkheid om handmatig met een draaischakelaar bediend te worden. Voor u zit er dus genoeg keuze tussen.


screens-niet-alleen-zonewering3

Heeft u nog vragen wat betreft de verschillende screens en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen