Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Terrasscherm Harol Cadiz

De Harol Cadiz is een uniek terrasscherm dat geschikt is voor grote terrasoppervlakten.

cadiz 1
cadiz 2
cadiz 3
cadiz 4
playbutton
Video

Terrasscherm Harol Cadiz

De Harol Cadiz is een erg luxueus en uniek terrasscherm. Dit robuuste terrasscherm heeft een traditionele look en kan door zijn maximale uitval van maar liefst 4 meter ook voor grotere terrassen ingezet worden. Vooral omdat de Harol Cadiz gekoppeld kan worden om zo een maximale breedte van 12 meter te overbruggen. Binnen deze afmetingen kan de Harol Cadiz helemaal op maat volgens de grootte van uw terras gemaakt worden. Hierdoor is dit terrasscherm niet alleen geschikt voor grotere privéterrassen, maar ook een ideaal terrasscherm voor de horeca.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroom


Een traditioneel design met de laatste technologische snufjes

De Harol Cadiz heeft een traditioneel warme look, maar is wel geperfectioneerd met de laatste technologie voor luxueuze terrasschermen. Denk bijvoorbeeld aan de knikarmen, die hun eenvoudige design weten te behouden doordat de kabels er onzichtbaar in verwerkt werden. De knikarmen kunnen trouwens uitgerust worden met dimbare ledverlichting. Deze verlichting is erg energiezuinig en sfeervol tegelijk. Dit mooie terrasscherm kan ook worden uitgerust met een elektrische vario-volant, een in de voorlijst oprolbaar doek waarmee u lage zonnestralen kunt tegenhouden. Ideaal om tot in de late namiddag van de winterzon te kunnen genieten. De verwarming en de zon-windsensor ronden de technologische voorsprong van de Harol Cadiz af.


Breed inzetbaar en gemakkelijk in onderhoud

Door de enorme afmetingen en een kast, die zowel tegen de muur als tegen het plafond kan worden opgehangen, is de Harol Cadiz voor vrijwel ieder terras geschikt. Ook optisch past dit terrasscherm bij iedere smaak, woonomgeving of horecazaak. De kast en armen kunnen in een ontelbaar aantal kleuren worden geleverd en ook het doek bestaat in allerlei kleuren en kleurpatronen. De kleuren van deze hoogtechnologisch geproduceerde doeken blijven jarenlang stralen en alle doeken zijn voorbehandeld met schimmelwerende en waterafstotende producten. Moet het doek dan toch ooit vervangen worden, dan kan dit heel gemakkelijk in de bestaande montage van de kast en armen.

Maak vandaag nog een afspraak en laat uw Harol Cadiz op maat voor u maken

Bij Saphira Markiezen verkopen we niet alleen topproducten voor uw horecaterras of privétuin, maar leveren ook een top-service. Bent u geïnteresseerd in de Harol Cadiz, maar twijfelt u of dit terrasscherm wel degelijk de juiste oplossing voor uw terras is? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons vakkundig personeel komt dan graag bij u kijken wat de opties zijn.


Plus & Minpunten

  • + Afgerond design
  • + Volledig gesloten cassette
  • + Breedte tot 700cm (koppelbaar tot 1200cm)
  • + Uitval tot 400cm
  • + Cassette in alle ral-kleuren verkrijgbaar zonder toeslag
  • + Keus uit een uitgebreid scala van doekkleuren, patronen en dessins
  • + Optimaal te personaliseren
  • + Optioneel LED verlichting in de uitvalarmen of in de kast
  • + Optioneel vario-volant

  • - Indien geen vario-volant gewenst is, dan is de TUCAN de goedkopere versie

Bekijk de brochure voor alle (technische) informatie over dit terrasscherm.

Harol Cadiz brochure

De bediening van uw terrasscherm, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw zonnescherm heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw knikarmscherm automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw zonnescherm ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten.
Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


somfy logo

Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van uw zonnescherm zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren zonder toeslag, glanzend, mat of structuur. Onderstaand de meest verkochte kleuren.

Ral 9010

Ral 9010

Ral 9001

Ral 9001

Ral 7016 structuurlak

Ral 7016 structuurlak

Sepia structuurlak

Sepia structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Doeksoorten terrasschermen

Hieronder vindt u de best verkochte doekkleuren. Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina

groen/creme

groen/creme

oker/creme

oker/creme

antraciet/creme

antraciet/creme

marine/creme

marine/creme

uni antraciet

uni antraciet

uni taupe

uni taupe