Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Terrasscherm Harol Lux

De Harol Lux is een kwalitatief hoogstaand terrasscherm met een strak design.

terrasschermen harol lux 1
terrasschermen harol lux 2
terrasschermen harol lux 3
terrasschermen harol lux 4
playbutton
Video

Terrasscherm Harol Lux

Als u op zoek bent naar een comfortabel te bedienen terrasscherm van de beste kwaliteit en u houdt van een modern en strak design, dan hebt u deze met de Harol Lux alvast gevonden! Dit terrasscherm zit in een rechthoekige en fraai ogende gesloten kast, waardoor het doek bij niet-gebruik optimaal beschermd is. De kast kan dankzij innoverende laktechnieken in meer dan 300 kleuren geleverd worden.

Offerte Aanvragen   Bezoek showroom


De bekende en duurzame kwaliteit van de Harol terrasschermen

Dit terrasscherm is gemaakt met de bekende kwaliteit van de terrasschermproducent Harol en zet zelfs daar nog een schepje bovenop. De bevestigingsmaterialen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en de kast, als ook de voorlijst, worden gemaakt van het lichte, maar uiterst stevige materiaal aluminium. De armen van het scherm werden uitbundig getest op hun duurzaamheid en gaan 25 jaar mee, zelfs al zou u het terrasscherm dagelijks twee keer open en dicht doen.


Een terrasscherm voor de toekomst

Juist omdat de Harol Lux zolang meegaat, is het belangrijk dat dit terrasscherm voorzien is van de laatste op de markt beschikbare technologie. Zo maken de armen gebruik van het ‘Invisibly Wired’ systeem. Door een piekfijne verwerking in de armen van het scherm zijn de kabels vrijwel onzichtbaar. Bovendien kunnen zowel de armen als de kast voorzien worden van directe of indirecte dimbare ledverlichting. De zon- en windsensor, net als de verwarming, zijn vrijwel standaard bij alle Harol terrasschermen. Het zal u ook niet verbazen dat dit terrasscherm niet alleen manueel of met een zender bediend kan worden, maar ook met uw smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om de Harol Lux te verbinden met uw home domotica.

Voor nieuwbouw ontworpen, maar ook mooi voor klassieke huizen

Door het strakke design en de modern ogende vierkante kast past dit terrasscherm enorm goed bij moderne huizen met een strakke lijn en bij nieuwbouw. Maar ook aan klassieke huizen en door de grote keuze aan kleuren kan de Harol Lux een erg mooi contrast geven. Uiteraard is ook het doek in tal van kleuren en kleurpatronen beschikbaar. En bent u op het doek uitgekeken, dan kan dankzij het intelligente ontwerp van dit terrasscherm het doek heel eenvoudig vervangen worden.


Vraag vandaag nog een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Ons vakkundig personeel komt u graag bezoeken om bij u ter plaatse de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.


Plus & Minpunten

  • + Vierkant design
  • + Volledig gesloten cassette
  • + Breedte tot 700cm (koppelbaar tot 1200cm)
  • + Uitval tot 400cm
  • + Cassette in alle ral-kleuren verkrijgbaar zonder toeslag
  • + Keus uit een uitgebreid scala van doekkleuren, patronen en dessins
  • + Optimaal te personaliseren
  • + Optioneel LED verlichting in de uitvalarmen of in de kast
  • + Optioneel vario-volant

  • - Indien geen verlichting en vario-volant gewenst is, dan is de BX270 de goedkopere versie

Bekijk de brochure voor alle (technische) informatie over dit terrasscherm.

Harol Lux brochure


De bediening van uw terrasscherm, comfortabel en eenvoudig

Voor de bediening van uw zonnescherm heeft u meerdere opties. U kunt kiezen voor een eenvoudige handmatige bediening een comfortabele elektrische bediening met draadloze zender of u kunt de werking van uw knikarmscherm automatisch laten verlopen naar gelang de zon- of windintensiteit.

Optimaal bedieningsgemak via Smartphone, tablet of notebook

Met de Tahoma interface van Somfy kunt u uw zonnescherm ook bedienen via Smartphone, tablet, pc of zelfs volledig automatiseren met voorgeprogrammeerde tijden. Dit domotica systeem is makkelijk te plaatsen en kan naast uw zonwering ook aangesloten worden op andere producten. Zo is de werking van de zonwering volledig afgestemd op uw woonbehoeften.


somfy logo

Kleurkeuze aluminium

De zichtbare aluminium onderdelen van uw zonnescherm zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren zonder toeslag, glanzend, mat of structuur. Onderstaand de meest verkochte kleuren.

Ral 9010

Ral 9010

Ral 9001

Ral 9001

Ral 7016 structuurlak

Ral 7016 structuurlak

Sepia structuurlak

Sepia structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Ral 9005 structuurlak

Doeksoorten terrasschermen

Hieronder vindt u de best verkochte doekkleuren. Kijk voor het gehele assortiment op onze doekpagina


groen/creme

groen/creme

oker/creme

oker/creme

antraciet/creme

antraciet/creme

marine/creme

marine/creme

uni antraciet

uni antraciet

uni taupe

uni taupe