Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Inspiratiegids (tip) Reviews Blog Klantenservice Vragen?   070 - 321 24 44

Markiezenspecialist sinds 1957 Gratis advies aan huis Gratis offerte 5 jaar garantie

Zonwering in Rotterdam

U woont in Rotterdam en u kent er het weer beter dan wie dan ook. Lange periodes met een laagstaande zon, die zelfs tot diep in de woonkamer verblinding geeft, afgewisseld door heftige regenbuien of zelfs harde windstoten. Tegen de laag invallende zon kunnen screens of rolluiken nog vrij gemakkelijk uitkomst bieden, maar in uw tuin of op uw terras zet u wellicht liever niets neer. U vreest dat het weer toch snel weer verandert, en u de parasol en tuinstoelen weer aan de kant moet zetten. Of denk aan de horeca-uitbaters die hun terrasbezoekers niet enkel tegen de zon, maar ook tegen plots optredende regen of wind moeten beschermen. Saphira Markiezen biedt voor iedereen de juiste oplossing. Meestal vindt u deze gewoon in ons assortiment, maar zelfs op maat gemaakte oplossingen voor uw ramen of uw tuin en terras zijn mogelijk.

Comfort en veiligheid

Zonwering is veel multifunctioneler dan de naam doet denken. Uiteraard gebruikt men zonwering om de zon te weren. Maar onze verschillende oplossingen voor zonwering in Rotterdam bieden tegelijk ook bescherming tegen wind en regen. Bovendien biedt zonwering privacy. Vooral in de grotere steden moet men hierbij ook aan de veiligheid denken. Doordat zonwering het zicht van buitenaf belemmert, hebben de verschillende zonweringsproducten ook een inbraakvertragend effect. Zelfs voor extra inbraakbeveiligde rolluiken met een extra sterk pantser kunt u bij ons terecht.


Zonwering in Rotterdam

Zonwering in Rotterdam: specialist voor de horeca

De juiste zonwering in Rotterdam vinden, is vooral voor de horeca erg belangrijk. Als horeca-uitbater wilt u een vol terras, zo vaak mogelijk, en ook zo lang mogelijk. Onze extra sterke parasols en terrasschermen bieden comfort en veiligheid voor de terrasbezoekers. Enkele van onze parasols zijn zelfs bestand tegen een flinke storm. De terrasschermen en pergola’s kunt u bij vrijwel ieder weer gebruiken. Ze zijn niet enkel zon-, maar ook wind- en regenbestendig. Ze kunnen zelfs met een regengoot of verwarming worden uitgevoerd.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Of u nu extra veel van uw balkon, terras of tuin wilt genieten, of extra inkomsten op uw horecaterras wilt genereren, wij hebben jarenlange ervaring in het vinden van de juiste oplossing. Voor uw zonwering in Rotterdam neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij komen ook graag bij u langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Heeft u interesse in een Saphira zonwering product?

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze!
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat

Offerte aanvragen